Fashionikon: Taylor Momsen


Love this little Lady, hon är så söt, ung och framgångsrik. Taylor Momsen spelar Jenny Humphrey i serien Gossip Girl, i serien försöker hon lyckas som designer. En modeintresserad och stilmedveten tjej, henne tycker vi om.



Veckans Tips

Jag är ett ÄKTA diademfreak, måste alltid ha något i håret, ju större desto bättre. Nu sist köpte jag ett jätte sött diadem på H&M för bara 10 kr, blått var det. Sen har jag svart, rött, brunt, prickigt osv. så att man kan matcha med en outfit. Jag skulle nog säga att nu på senaste tiden har det blivit ganska inne med diadem i alla dess former, med rosett eller blommor på eller vad det nu kan vara. Ska visa er några jätte fina från asos som jag hittade.



 



VECKANS TIPS!

Vissa av diademen kan vara ganska så dyra, det är väldigt enkelt att göra ett eget. Jag hade ett gamalt diadem från Gina Tricot som jag köpte för 50 spänn eller något, sen köpte jag en blomma på H&M för 29.50, sen tog jag dessa två och satte ihop till ett diadem. Så här går det till, jag ska visa er:



Du tar en blomma eller rosett eller vad du vill ha, som har en nål på baksidan, denna nålen sätter du fast i diademet så har du ett perfekt hårband/diadem till ett bra pris.


Lindex har fina broscher för bara 29.50, LYCKA TILL!

Smell lika a Lady

Det finns två olika typer av människor, dem som ÄLSKAR sötma i alla dess former och dem som tycker om naturliga och fruktiga dofter. Själv är jag en person som absolut avgudar söta dofter, är det vanilj i parfymen så är den definitivt en "Alexandra" parfym. Tre parfymer som jag är besatt av just nu är Britneys Midnight Fantasy, Kenzos Amour och Lancômes Hypnôse, äckligt söta och underbara parfymer som jag inte kan vara utan, nästan så att jag vil ta ett bad i dem. Enjoy puss och kram




Fashionikon: Lauren Conrad



Lauren Conrad är en ung tjej som vi har fått lära känna genom serien The Hills, inte nog med att hon är super SNYGG så kan hon en del om mode (sen har hon en jätte söt vovve). Jag verkligen älskar hennes stil, hon är alltid väldigt babydoll söt, hon har en elegant stil samtidigt som hon är trendig och cool. Kolla in hennes outfits här, den vita klänningen är hennes egen design, älskar den grårutiga kappan med rosett.


Pink Panter

Har hittat en underbar tunika på TopShop som jag bara måste ha. Den går i tre olika färger rosa, vit och svart. Man kan matcha med ett par svarta skinnleggings och ett par snygga svarta eller rosa pumps. Finns så många olika kombinationer man kan ha på sig till detta. Har satt ihop en karta som ni kan titta på här. Måste bara påpeka att jag älskar accessoarer som har rosetter, kolla vilket fint headband från Asos för bara 66 kr, en jätte fin detalj. See you later mina vänner.


Christian V Siriano


Kommer ni ihåg Christian Siriano från Project Runway, jag ÄLSKAR honom. Han är så cool haha kommer ihåg att han bara använde ordet "Fierce" verkligen en jätte rolig kille med ball röst. Jag tyckte han var så grym i Project Runway, alla hans outfits var jätte fina och verkligen stilrena, han lyckades verkligen varje gång. Hans nya vårkollektion har haft visning. Så coola skor modellerna har, älskar dem gula och gråa med rosett på, så fint.Tror ni stora hattar kommer vara inne till våren? Här kommer lite bilder på Sirianos Kollektion, It's Fierce säger jag bara.



Självklart var juryn från Project Runway med på visningen för att visa sitt stöd.


Underbara STORA ting

Jag är helt besatt av örhängen, stora ska dem helst vara. Jag vet inte varför men när jag sätter på mig mina örhängen så känner jag mig mer kvinnlig på något sätt. ÄLSKAR alla STORA örhängen, när dem är på så är jag redo för allt. Här kommer en massa fina örhängen plus lite små fynd.


 

Dress like Lauren Conrad



1. Jeans, H&M, 179 kr
2. Skärp med nitar, Asos, 198 kr
3. Blus, La Redoute, 329 kr
4. Skinnjacka, Asos, 1317 kr
5. Väska, TopShop, 259 kr
6. Halsband, Asos, 105 kr
7. Pumps, Forever21, 159 kr


Annorlunda skor från Dior



Hittade lite foton på skor från Dior, annorlunda är dem men ändå skit häftiga, skor kan man aldrig ha för många av.



 


Fashionikon: Leighton Meester

 
Leighton Meester som spelar Blair Waldorf i serien Gossip Girl är så grym, jag gillar verkligen henne, hennes stil och attityd. Helt enkelt en orginell tjej från New York som vet vad hon vill. En riktig inspiration som man kan relatera till.


The ELITE of Manhattan: Gossip Girl


Gossip Girl är en av serierna som jag följer maniskt, love everything about it. Längtar tills dem nya avsnitten kommer ut i Januari, vill att Chuck och Blair äntligen ska bli tillsammans. Gossip Girl är inte bara en helt fantastisk serie det är även en inspirationskälla av MODE. Tjejerna och killarna i serien är FIERCE, jag tycker alla är så snygga, alla har sin stil. Det är verkligen ett nöje att titta på dem. Jag inspireras framför allt av tjejerna i serien, här kommer några bilder på dem. Jag kommer göra ett inslag om både Leighton Meesters (Blair Waldorf) och Taylor Momsens (Jennie Humphrey) klädstil framöver. Älskar verkligen denna serien, karaktärerna och deras stil, så himla coola.



Ge mig Christian Louboutin

VÄRLDENS SNYGGASTE skor tillverkas av Christian Louboutin, Herre Gud, tänk att en människa har skapat dessa underbara skor. Det är helt ofattbart, dem är så snygga så jag tuppar av. Formerna på hans skor är så fina, hela skon ger ett så sexigt intryck, GE MIG dessa skor. Om man kunde göra barn med skor så skulle jag DEFINITIVT göra det med dessa. Se och njut mina vänner.


Outfit of the day

Idag har jag varit i stan och fikat med tjejerna. Eftersom det var en fika ville jag klä mig ganska casual, men ändå fint. Jag drog på mig min fina svarta kavaj som jag köpte igår och ett par vanliga jeans. Så här blev resultatet. Simple but still fashionable.



1. Kavaj, Cubus, 199 kr
2. Jeans, Jansens, 199 kr
3. Vitt linne, H&M, 99 kr (2-Pack)
4. Stövlar, Skopunkten, 399 kr
5. Diadem, Gina Tricot, 79 kr
6. Armband, KappAhl, 10 kr
7. Halsband, Guldfynd, 99 kr
8. Väska, Marknad i Polen, finns liknande på H&M eller Accent



Fashionikon: Rihanna

Rihanna har verkligen en GRYM stil, I simply love her. Hon blandar en rockig stil med elegans och resultatet blir för det mesta toppen, tjejen rockar.



Skynda och Fynda Mellandagsrean är HÄR

Idag har jag spungit runt i HELA stan, jösses vad jag har shoppat. Gjorde tre riktiga kap som jag ska visa er. Funderar på att dra in imorgon igen och köpa en oversized tröja på Carlings, den var så fin. Dagens kap är ett par pumps från skopunkten, jätte söta är dem, med en rosett på. Sen köpte jag två plagg på Cubus, en kavaj i glansigt material, riktigt inne nu, ett bra basplagg att ha, sen köpte jag en vanlig svart klänning som man kanske kan ha på sig på nyår? I alla fall här kommer mina fynd, skynda nu in till stan och shoppa.



Outfit of the day: Juldagen

Igår var det juldagen och självklart piffa man till sig för utgång. Vet ni vad det värsta är att jag gjorde i ordning mig i 2 timmar och vi kom inte in någonstans i hela Kristianstad. Hur hemskt är inte det? Alla ställen var helt proppfulla och man kom inte in utan förköp, så jag var hemma igen vid halv 1. I alla fall på juldagen hade jag på mig en jätte fin kjol/topp och det är just det bästa att det är både en tubtobb och en kjol det vill säga ett multifunktionellt plagg. Skit bra att ha, man kan matcha och mixa hur man vill.


Coola Linnen

Snart ska jag börja göra mig redo för fest, men innan dess måste jag ju prata med er. Jag har hittat tre super fina toppar. När jag är utomlands shoppar jag alltid i en affär som heter "Pull and Bear" det är samma bolag som "Zara" fast en billigare variant som H&M ungefär, skit coola kläder har dem. Jag hittade ett skit coolt linne där som jag ska visa er, hittade även ett på Gina som är helt lovely, fanns även fina på ellos plus att det var billigt, värsta REAN.


Sexy in high black heels

Är det något som får mig att känns mig super snygg så är det svarta höga klackar, skor över huvudtaget är det allra BÄSTA som finns.  Just nu är jag på jakt efter ett par snygga svarta pumps. Jag är helt såld på platåskor med spännen, nr 4 från asos är RIKTIGT sexiga. Är man lite längre och vill ha lägre klack är nr 2 ett bra alternativ. Här kommer några alternativ, vilka tycker ni att jag ska köpa? HELP ME!


                                                     

Outfit of the day: Christmas EVE

Hej alla goa och glada som är fullproppade med julmat, jag är en av er. Har ätit en väldans massa idag och sitter just nu och chillar i soffan. Jag har fått MASSA fina presenter bland annat parfym, lila skinnhandskar och en lila skarfs. Julafton är verkligen årets höjdpunkt om man inte räknar sin födelsedag. Nu ska jag visa er vad jag hade på mig idag. Röd är jag eftersom det är julafton. GOD JUL!



1. Tunika, Vila, 149 kr. (REA)
2. Leggings, Gina Tricot, 199 kr.
3. Skärp, Gina Tricot, 99 kr.
4. Svart linne, H&M 2-Pack, 99 kr.
5. Ring, Ur & Penn, 39 kr.

Outfit of the day

Idag har jag världens skönaste kläder på mig, vi åkte på julfirande till min pappa i Karlshamn och ska man äta en massa gott så är det bästa alternativet leggings. Jag tycker om svarta kläder, det är enkelt att matcha, men samtidigt kan det bli lite tråkigt, då brukar jag bryta av med en annan färg i detta fallet rött.


  1. Svart Jackan, Vero Moda, 799 kr. (Äkta skinn)
  2. Skarf, H&M, 39 kr. (REA)
  3. Leggings, Gina Tricot, 129 kr.
  4. Röda skinnhandskar, marknad i Polen, MEN det finns skinnhandskar i olika färger på Accent för 299 kr.
  5. Röd väska, också från en marknad i Polen, MEN det finns små söta väskor på H&M för endast 98 kr.
  6. Skor, Skopunkten, 199 kr.

TIPS: Om du inte orkar hålla på och fixa håret i flera timmar, snurra det på sidorna och sätt upp det i klämmor. Väldigt enkelt samtidigt som du får det där lilla extra.


Fler Chanel look a likes

På www.asos.com finns det massa fina quiltade väskor till relativt bra priser, väldigt söta måste jag säga. Dem finns både på vanliga asos "bags" och på "clearance" det vill säga REA. Kanske ska säga till pojkvännen att jag vill ha en lite försenad julklapp? Ha en underbar dag så ses vi senare.




Sexy, fierce, fabulous, luxurious Chanel



Om jag fick välja en väska i hela världen så skulle det vara en quiltad chanelväska, det är min dröm. Dem är SÅ läckra, sexiga, eleganta ja allt på en och samma gång i en enda väska. Nicole Richi och Lauren Conrad är två av många kändisar som valt att rocka loss med Chanel. Väskan finns i många olika färger och former, dyra är dem dock.

Jag brukar gå in på tradera och kolla läget, där brukar dem finnas till lägre pris eller så kan man hitta liknande väskor riktigt billigt. Gå in på tradera och sök på "Quiltad" "Quilted" eller "Chanel" så får ni alldeles säkert några träffar, här kommer en som jag hittade, aktionen ligger på 470 kr än så länge (den till vänster), sen hittade jag en söt "chanel-look-a like" för 50 kr (den till höger). Vilka kap man kan hitta,det är bara att lägga sitt bud och hoppas man vinner, lycka till.



Veckans Tips



Något som jag inte klarar mig utan är nagellack, har jag inget nagellack på naglarna känner jag mig nästan naken. Nagellack är helt enkelt ett MÅSTE! Just nu när det är vintrigt och kallt är jag helt inne i mörka nagellack, mina favoritfärger är mörkröd, marinblå och svart, mörklila är också himla fint. Jag köper nästan aldrig stora flaskor, utan små minisar, dem är billiga och bra, det bästa är att  man kan köpa MÅNGA. Depend och Nivea har helt underbara små nagellack, Depends heter "minilack" och Niveas heter "colour mini" och man kan hitta dem nästan överallt. Åhlens, Kicks, H&M och Lindex är några exempel. Helt underbara små mirakel som är snälla mot plånboken. Kostar inte mer än 39 kr. Helt FABULOUS! Själv har jag Depends nr 146 och Niveas röda som är på bilden ovan. GO WILD!

VECKANS TIPS!

 Om era nagellack torkar ut och blir sega och klumpiga blanda ut dem med aceton, jag brukar ta ca. 5 droppar aceton till mina små nagellack och ca. 10 droppar till dem stora. Själv har jag Gripens röda aceton som man kan köpa på City Gross, Ekohallen, ICA och Willys, kostar ca 40 kr.



Välkomna till Alexandras Fashionblogg

"I don't make fashion, I am fashion"

Idag bestämde jag mig för att starta min alldeles egna blogg där jag framför allt kommer ta upp allt som har med MODE att göra. Om jag ska beskriva mig själv med ett ord så skulle det vara Fashionfreak, jag absolut ÄLSKAR allt som har med mode att göra, jag har massor med skor, väskor, jackor, klänningar, nagellack, halsband och mycket mycket mer i alla olika färger. Vet ni vad det bästa är YOU DON'T need to be RICH, jag har fyndat massa grejer. Självklart har man slösat en slant när det har varit något som man verkligen måste ha.

Nu ska jag visa er värsta fyndväskan som jag hittade på www.asos.com i ÄKTA skinn, check it out, bara 135 kr, perfekt liten väska när man ska ut och festa eller när man vill känna sig lite extra lyxig till vardags. Finns i tre olika färger så det är bara att mixa och matcha.



RSS 2.0